070 444 87 82

Niets is vervelender dan een HR of CV ketel die kapot gaat. Geen kachel, geen warm water, niets dan ellende. Bij Loodgieter Den Haag zijn we gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en installeren van HR en CV ketels. Onze CV service bestaat uit het verhelpen van storingen, en het bieden van advies en praktische ondersteuning bij de aanschaf, reparatie en installatie van een nieuwe verwarming. Hierbij kunt u denken aan een thuismeting, waarbij gekeken wordt over welke capaciteit uw verwarmingsketel moet beschikken, en tips voor de optimalisering van mogelijkheden. De experts van Loodgieter Den Haag zijn verantwoordelijk voor het onderhoud, de reparatie en installatie van ruim duizenden verwarmingsketels, en beschikken dan ook over veel ervaring. Of u nu op zoek bent naar een loodgieter op particulier of zakelijk gebied, wij bieden u kwaliteit, betrouwbaarheid en ervaring. Met onze CV service haalt u altijd het beste uit uw verwarming.  

Aan te raden!

Door de fabrikanten wordt aangeraden om uw CV minimaal één keer per jaar door een loodgieter te laten controleren. Hiermee voorkomt u problemen tijdens de wintermaanden, zoals lekkage of warmteverlies. Een ervaren loodgieter heeft de installatie binnen een uur gecontroleerd, wat resulteert in comfort bij u thuis, maar verzekert u ook van het voortduren van de fabrieksgarantie.                                

Waarom kiezen voor Loodgieter Den Haag?

- Duidelijke prijsafspraken op basis van prestatie

- Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar

- Geen wachttijden en snel ter plaatse

- Garantie van kwaliteit en betrouwbaarheid

- Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

- Geheel vrijblijvende offerte

Loodgieter Den Haag is een allround loodgietersbedrijf en verrichter van zowel onderhoud, reparatie en installatie van verwarmingsketels. Door onze CV service kunnen wij u op elk moment van de dag met een deskundige loodgieter in verbinding stellen. Bent u geïnteresseerd in onze service en de scherpe prijzen die hieraan verbonden zijn? Neem dan gerust contact op met ons door te bellen naar 070 444 87 82, bij geen gehoor kunt u bellen naar 06-24922242.
                                                                             


Loodgieter Den Haag | 070 444 87 82 | 0624922242 | info@atlasinstallaties.nl  | www.atlasinstallaties.nl